MONVIATGE A L'ÍNDIA   (part I)  LADAKH
Primera part del muntatge fotogràfic del viatge realitzat a l'agost del 2006 a través del nord de l'Índia. Arribats a Delhi prenem el vol que ens portarà al Ladakh, aquesta regió feréstega situada al nord de l'Índia i que geogràficament forma part del Tibet. És coneguda com el Petit Tibet i també com l'última Sangri-La.
VIATGE A L'ÍNDIA   (part II)  RUTA LEH-MANALI
Segona part del muntatge fotogràfic del viatge realitzat a l'agost del 2006 a través del nord de l'Índia. Finalitzada la nostra estada al Ladakh, ens cal travessar les muntanyes del Himàlaia indi per arribar a l'Índia tradicional, ho farem a través de la famosa ruta Leh-Manali passant per colls de més de 5000 m
VIATGE A L'ÍNDIA   (part III)   LES FONTS DEL GANGES
Tercera part del muntatge fotogràfic del viatge realitzat a l'agost del 2006 a través del nord de l'Índia. Arribats a Rishikesh decidim anar a les Fonts del Ganges i concretament a Gangotri situat al Garhwal Himalaia. Un conglomerat de muntanyes alimenten la gelera de Goumukh, origen del riu Bagirathi l'afluent més important del Ganges.
TRIGLAV (Alps Julians)
Muntatge retrospectiu de la travessa realitzada a l'estiu del 2007 per al Parc Nacional de Triglav. Situat al nord-oest d'Eslovènia, és com una extensió dels veïns Dolomites, abruptes muntanyes que a travers de camins equipats permeten comunicar els nombrosos refugis de muntanya del massís.
PIC DE GLEIZE
Situat aL sud-oest de la zona perifèrica del Parc Nacional dels Ecrins a les proximitats de la població de Gap, ens permet fer una fàcil excursió matinal a través de verdes carenes i gaudint de bones panoràmiques. Fem també els cims del Chaudun i pic de l'Aiguille
AIGUILLES DE CHABRIÈRES
Situades a la zona perifèrica del Parc Nacional dels Ecrins i dominant el llac de Serre-Ponçon. Per anar-hi aprofitem les instal.lacions de l'estació d'esquí de Rèallon. Cim fàcil que comporta en el seu darrer tram alguna curta travessia exposada, és qüestió de posar atenció.
PETITE AIGUILLE VERTE
Cim molt interessant i relativament fàcil de pujar que ens permet tant fer la posta a punt del material com iniciar el procès d'aclimatació previ a l'ascensió d'un 4000
AIGUILLE DE GOUTER
El meu segon intent d'ascensió al Mont Blanc. Una setmana abans de sortir cap a Chamonix vaig a fer el Comapedrosa. Un fort aiguat fa que agafi unes angines de cavall que em tenen gairebé tota la setmana a 39-40 de febre. El dia que toca fer cim, a les dues de la matinada, sortim del refugi però el meu ritme és lent i decideixo tornar al refugi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada