diumenge, 26 d’agost del 2018

MONTE PÀTERNO - FERRADA LUCA-INNERCKLOFER


L'última vegada que vàrem venir al Paterno, ara farà 10 anys ens va caure una bona nevada i per aquest motiu érem els únics a la muntanya, avui la cosa és molt diferent, fa un dia d'aquells tan  increibles que sembla ser que tots els italians ha decidit venir cap aquí. El cert és que aquesta zona és una de las més emblemàtiques de Dolomites, se'ns dubte les Tres Cimas de Lavaredo i tenen molt a veure. També i influeix que es pugui accedir per carretera fins al Refugi d'Auronzo tot i que sigui de pagament (35 euros vehicle).
La Luca-Innerklofer és una ferrada bastant fàcil i que al no ser massa llarga ni compromesa és molt apte per iniciar-se a Dolomites, a més si tenim en compte que quasi a l'inici de la via hi ha el Refugi Locatelli es reuneixen totes les facilitats condicions favorables de suport. Una de les seves particularitats, és la llarga zona de túnels que cal remuntar fins a l'inici de la ferrada pel que cal porta frontal.
En aquesta ocasió jo no estava massa bé de la panxa i per aquest motiu de baixada del cim i arribant a la Forcella dei Camosci deixava als meus companys que anaven a fer el camí equipat de Les Forcelle mentre que  jo escurçava la sortida anant cap al camí equipat que passa per la Forcella dei Passaporto, a primera hora de la tarda ens retrobaríem al refugi d'Auronzo

                  VÍDEO                     FOTOS                  REF. AURONZO                   REF. LOCATELLI




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada